Случващото се с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Случващото се с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Поптодорова: Ще е тревожно за ЕВропа, ако кампанията на Тръмп вземе превес

Случващото се с някогашния президент на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в политически аспект наподобява, че усилва поддръжката за него и той наподобява като сигурен победител на вътрешнопартийни избори. Първите гласове ще се подадат през февруари следващата година. Има още няколко следствия, които текат против Тръмп.

В предаването " На фокус " по Нова телевизия някогашният дипломат на България в Съединените щати Елена Поптодорова съобщи, че Тръмп съумява да се показа като жертва.

Поптодорова уточни, че даже Тръмп да вземе преднина в първичните избори, има още незнайни. Европа се тревожи, в случай че акцията на Тръмп вземе превес, изясни тя.

Относно ротационното председателство на Русия на Съвета за сигурност, дипломатът изясни, че е нужна промяна на Организация на обединените нации. Има огромна коалиция в интерес на промяната на Организация на обединените нации. Много страни, които са отвън Съвета за сигурност, очевидно се усещат непредставени, съобщи тя

По мотив новопристигналия американски дипломат в София Кенет Мертен Елена Поптодорова посочи: " България може да се радва на кариерни дипломати, което е ясна оценка на Държавния департамент за сложността на района ".

За влизането на Финландия и Швеция в състава на НАТО след десетилетия неутралитет, тя бе безапелационна, че от 1955 година не е имало по-ясно доказателство за укрепването на Алианса. „ При този натрапен неутралитет Финландия построява лични качества, които да са в положение да я защитят. Пътят към създаване на народен суверенитет минава напълно през подсилване на личните си качества – това е урокът от присъединението ”, сподели Поптодорова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР